Innan-Under-Efter

Så här går en behandling till

Innan - under - efter

Läs detta så kan du känna dig lugn innan du kommer för en Laser-behandling. Här beskriver jag hur behandlingen går till och vad du kan förvänta dig  efter behandlingen och vad du bör tänka på. Du får också allt info på plats. Och när vi är klara så ger jag din information om hur du ska sköta din nu påbörjade behandling emot att bli av med din tatuering. 

Först se vi på en konsultation. Det bokar du via min hemsida eller bokadirekt. Den är GRATIS. Jag vill träffa/prata med alla min kunder innan vi bokar en behandlings plan. Det går att göra en konsultation via telefon.

På konsultationen pratar vi om hur vi kan på bästa sätt ta bort din oönskade tatuering. Det kommer att ta tid. För att få bort en tatuering helt så krävs de minst 5 behandlingar med kan behövas upp till 12 stycken, med en intervall på 3 månader. Detta är viktigt att veta. Det går inte på ett kick. Jag tittar på din tatuering för att se hur vi ska lägga lägga upp behandlingen. Att bli skuten med laser känns, en del genomför den utan bedövning, men du får med dig en bedövningssalva som du ska smörja på ca 1 timme innan vi ses igen för behandlingen. Det kan vara skönt att vara bedövad. Du får också med dig en kylpåse som du kan kyla området med innan vi kör igång, och som du sedan efter lasern kyler området med. DET ÄR VIKTIGT MED KYLA.  Innan du kommer på din behandling får inte du inte ha Brun utan sol på de området som ska lasas, inte gjort en kemisk peel de närmaste 2 veckorna druckit alkohol dagen, eller ha solat din hud. 

På behandlingsdagen har du smörjt ditt område med bedövningssalvan 1 timme innan och lagt på plast (om de går) och du har med dig din kylklamp till kliniken. Du kommer få sitta / ligga på en behandlingsbänk. Vi torkar av området och börjar jobba på din tatuering. Testskott görs för att hitta den optimala styrkan. Sen jobbar lasern över din tatuering det tar några sekunder till någon minut sen är det klart. Efter är det viktigt med kyla. Kyla är  A och O. Du ska kyla de följande dagarna. Området ska kännas svalt.

De följande timmarna ska du kyla så mkt som du kan. Området ska vara mjukt så smörj morgon middag, kväll på tatueringen. De följande dagarna smörjer du och kyler. Använd inte några hårt åtsittande kläder eller utför inte hård träning, inge solande och inge fuktiga miljöer, kroppen behöver läka. Det kommer bli svullnad. Du kan läsa mer om vad som kan hända efter behandlingen HÄR.


Det är viktigt att KYLA området, det är A & O. Läkningen blir bättre och din hud spricker inte av värmen som lasern skapat genom att vi spränga sönder färgen i huden.

Jag som tar hand om dig 

 Hos mig kan du vara säker, jag är utbildade och certifierade i de behandlingar jag utför. Jag drivs att pressionen och noggrannhet, Detaljerna är viktiga för mig, men också att du känner dig ompysslad och i fokus.

Sandra Abrahamsson 

Ägare till kliniken. Jag startade kliniken år 2015.  Då jag endast jobbade med fransar. Sedan dess har jag vidareutbildat mig och idag arbetar jag med Permanent Makeup & Tatueringsborttagning. Jag kan erbjuda dig bryn, eyeliner och läppar, borttagning av tatuerade bryn, borttagning av vanlig tatuering eller en blekning inför en Cover-up. Andra beskriver mig som noggrann, omtänksam, lyhörd och varm person.