PMU

Permanent Makeup 

Permanent Makeup vänder sig till alla. Det är en Semipermanent tatuering som jag Sandra tatuerar in genom micropigmentering (med en maskin och en nål). Jag kan hjälpa dig med både Bryn, Eyeliner och Läppar allt för att underlätta din vardag. 
Kontakt

Jag som tar hand om dig 

 Hos mig kan du vara säker, jag är utbildade och certifierade i de behandlingar jag utför. Jag drivs att pressionen och noggrannhet, Detaljerna är viktiga för mig, men också att du känner dig ompysslad och i fokus.

Sandra Abrahamsson 

Ägare till kliniken. Jag startade kliniken år 2015.  Jag arbetar med Permanent Makeup & Tatueringsborttagning. Jag kan erbjuda dig bryn, eyeliner och läppar, borttagning av tatuerade bryn, borttagning av vanlig tatuering eller en blekning inför en Cover-up. Andra beskriver mig som noggrann, omtänksam, lyhörd och varm person.