Micropigmentring 

Permanent Makeup Bryn

Jag jobbar med micropigmentering. Då utförs tatueringen med maskin och engångsnålar. Detta är en semitatuering och sitter från 2-5 år beroende blad annat på hud typ och skötsel. Alla utförs med bedövningssalva innan. Nedan ser du de olika permanentade bryn. När du väljer vilket typ av bryn du önskar så tänk på vad du skulle trivas i till vardags, vad du tycker är snyggt, samt vilken hud typ du har. 

PMU

3 D Bryn 

Stråteknik för naturligt resultat. Strå för strå tatueras med hjälp av en engångsnål och maskin med speciell teknik för ett hållbart resultat på 2-5 år.

PMU

Puder bryn

Brynet kan göras mjuk el mer fyllig, ombre effekten kan också skapas med denna teknik. Passar perfekt för de som har lite fetare hy och ger ett mer sminkat resultat. Hållbart resultat på 2-5 år.

PMU

Kombinerade

Permanent makeup för ögonbryn med en kombinerad stråteknik & puderteknik. Strå för strå samt skuggning tatueras in. Passar de som saknar lite strån och kanske har väldigt olika egna bryn.  Passar alla hudtyper. Hållbart resultat på 2-5 år.

Micropigmentring 

Permanent Makeup Fransmarkering/Eyeliner

Jag jobbar med micropigmentering. Då utförs tatueringen med maskin och engångsnålar. Detta är en semitatuering och sitter från 2- 6 år beroende blad annat på hud typ och skötsel. Alla utförs med bedövningssalva innan. När du väljer vilket typ av tatuering du vill ha så tänk på vad du trivas i till vardags och vad du tycker är snyggt. Du kan också välja om du vill ha en linje nedtill under ögat. Nedan ser du olika alternativ.

PMU

Eyeliner (bredare än fransmarkering)

Detta är en bredare Eyeliner med en liten vinge. Brukar du sminka dig med en bred linje och även kan tänka dig det som osminkad, då kan detta vara något för dig. Hållbarhet 2-6 år. 

PMU

Eyeliner (bredare än fransmarkering)

Detta är också en bredare eyeliner men med en lite ljusare skugga i utkanten ist för att ha den hels svart. Hållbarhet 2-6 år. 

PMU

Fransmarkering(uppe)    

En tun linje läggs vid fransraden uppe för att förstärka ögats färg och ramar in det. Passar alla då linjen kan göras olika lång/kort eller smal. Den är otroligt smickrande. En Hållbarhet 2-6 år

PMU

Fransmarkering Uppe & nere)

En tun linje läggs vid fransraden uppe och nere för att förstärka ögats färg och ramar in det. Passar alla då linjen kan göras olika lång/kort/bred eller smal. Den är otroligt smickrande. En Hållbarhet 2-6 år

MICROPIGMENTRING 

Permanent Makeup Läppar 

Jag jobbar med micropigmentering. Då utförs tatueringen med maskin och engångsnålar. Detta är en semitatuering och sitter från 2-5 år beroende blad annat på hud typ och skötsel. Behandlingen utförs med bedövningssalva. En läppa-tatuering ger dig en markerad linje som lipliner, eller mer helifyllda. Färgen skuggas sedan in emot din egna läppfärg för snyggast resultat. Nedan ser du de olika typer av läppar.

PMU

Läpplinje med inskuggning 

En linje tatueras längst dina egna läppar. Sedan görs en inskuggning för att inte göra linjen lika skarp och bli mer smickrande för läpparna. Har dina egna läppar tappat färgen längst med läpplinjen och känns tunnare och mindre. då är detta en perfekt behandling för dig.  Färgen går att ha naturlig eller lite mer.

PMU

Hela läppar 

En linje tatueras längst din egna läpplinje. Sedan fyller man resten av läppen men den skuggningsteknik. Denna behandling passar dig som gillar att ha lite mer. Har du oftast läppstift och gillar att ha läpparna markerade så är detta för dig.  Färgen väljer vi tillsammans.