Info laser maskinen 

QTerra Q10 


Q-terra Q10

Jag på Your Moment använder en Q-switchad Nd:YAG-laser från Synos Medical för att ta bort tatueringar. Valet av denna lasermaskin är självklar då den genomgått noggranna undersökningar och tester innan den kom ut på marknaden. Till skillnad från många andra lasermaskiner för tatueringsborttagning klarar Q-terra Q10 att lasra bort hela färgspektrat i en tatuering, dessutom helt utan ärrbildning. Jag utgår från de bästa modellen  med den senaste tekniken. Allt för att garantera ett sånt bra resultat som möjligt för mina kunder. Genom Synos är jag även utbildade och certifierade för att använda deras utrustning.

Teknisk specifikation: Q-terra Q10 Nd:YAG

Pulsbredd:
5-6ns

Styrka:
Upp till 3500 W

Behandlingsstorlek:
2-15 mm

Laserprofil:
Flat Top Beam

Laserteknologi:
Världens enda tvillingpulssystem för Q-switched laser

Våglängder:
1064nm (Nd:YAG), 532nm (KTP), 585nm (DYE) samt 650nm (DYE)

Slutenergi:
57,32 J/cm^2

Energi (Q-switched):
1800 mJ

Andra aktörers maskiner på maknaden:

Det finns en uppsjö av tekniker, utförare och metoder för att ta bort tatueringar. I huvudsak ska man leta efter aktörer som alltid gör en konsultation, väntar 12 veckor mellan behandlingarna och använder modern laserteknik.

Vad gäller lasertekniken är det viktigt att förstå att aktörer med Q-switchad Nd:yag lasrar inte nödvändigtvis innebär att deras behandlingar kommer att fungera, Q-switched betyder i enkla termer att lasern är i nanosekunder ” miljarddelar av en sekund”.

Tyvärr nämner andra aktörer sällan om deras pulsbredd är 5 nanosekunder ”ns” eller 60 nanosekunder ”ns” och regeln är ofta ju kortare pulsbredd desto säkrare är maskinen. Många aktörer har därför kort pulsbredd men för att detta ska kunna behandla optimalt krävs en extremt stark motor. Något många aktörer idag saknar.


Wow tänk att jag äntligen fick bort min tatuering. 

Jag som tar hand om dig 

 Hos mig kan du vara säker, jag är utbildade och certifierade i de behandlingar jag utför. Jag drivs att pressionen och noggrannhet, Detaljerna är viktiga för mig, men också att du känner dig ompysslad och i fokus.

Sandra Abrahamsson 

Ägare till kliniken. Jag startade kliniken år 2015.  Då jag endast jobbade med fransar. Sedan dess har jag vidareutbildat mig och idag arbetar jag med Permanent Makeup & Tatueringsborttagning. Jag kan erbjuda dig bryn, eyeliner och läppar, borttagning av tatuerade bryn, borttagning av vanlig tatuering eller en blekning inför en Cover-up. Andra beskriver mig som noggrann, omtänksam, lyhörd och varm person.