Nagelbehandling

Nagelsvamp behandling i Örebro

Har du problem med nagelsvamp på Tår eller Fingernaglar. Då kan jag hjälpa dig genom att ta bort nagelsvampen med laser på kliniken i Örebro. 
Behandling

Laser

Behandlingen

Alla Fot/handnaglar behandlas med laser i ett nätmönster som värmer upp nageln så att svampen slutligen dör. Nageln känns varm och de kan sticka till. Behandlingen går fort och är inte smärtsam. Ta med rena strumpor och skor som du anv efter behandlingen (tvättade i 60 grader). Efter kan du fortsätta som vanligt. 

Laser

Vad är nagelsvamp

Det är en svamp (Onykomykos). Ofta börjar svampen som en vanlig hand/fot svamp som sedan får väste i nageln. Oftast börjar infektionen med en missfärgning på nagelns tipp, gul eller vit. När den sprider sig längre ned i nageln kan den orsaka missfärgning av nageln och förtjocknad. Detta gör att nageln lätt flagnar eller skivar sig. När de gått så långt så är de stor risk att alla delar av nageln blivit smittad, nagelbädden, nagelmartrisen och nagelplattan.

Laser

Eftervård

Var noga med eftervården. Innan du kommer för behandling tvätta alla strumpor/strumpbyxor och skor i 60 grader. Ta med rena till kliniken. Skor kan ställas i frysen i 6 timmar om de inte går att tvätta. Anv inte andras skor, strumpor handskar mm.  Blir du fuktig så byt strumpor/vantar. Anv egna tofflor på badhus mm, helst undvik dessa platser under behandlings tiden.