Laserbehandling 

Tatueringsborttagning QTerra Q10

Maskinen skapar laserljus med fyra olika våglängder som tillsammans täcker hela spektrumet av tatueringsfärger. Det vill säga: den här maskinen kan ta bort färger såsom blått, grönt, brunt, rött och gult! Med ny teknik och världens första tvillingpuls kan jag erbjuda en säker, snabb och effektiv behandling.
Under en laserbehandlingen tränger laserpulserna ner till det djupet där färgen sitter. Bläckpartiklarna splittras till små små bitar som sedan forslas bort av ditt eget immunförsvaret

LASER

Konsultation av Tatuering

Innan behandling bokas in vill jag att ni bokar en konsultation (gratis). Där pratar vi igenom vad som kan göras och hur en behandling går till.  Jag berättar också hur viktig eftervården är för att få bra resultat.  


LASER

Borttagninga av tatuerade bryn

Att ta bort gamla tatuerade ögonbryn är en konst i sig. Men då jag gör väldigt mycket borttagningar av ögonbryn har jag koll på det mesta vad gäller permanent makeup och hur de olika färgerna reagerar med lasern. Obligatorisk konsultation är ett krav inför behandling. Där får du även en uppskattning för hur jag upplever din gamla kosmetiska tatuering och dess färger.

LASER

Full Borttagning 

När det kommer till att ta bort en tatuering helt så är det vanligt att man undrar om det överhuvudtaget går. Svaret är att det absolut gör det! Men det tar tid. Vill du tar bort en tatuering utan att få ärr så är det en process du behöver vara hängiven till och följa upp varannan månad. Det tar ca 8-10 gånger att ta bort en tatuering helt, med 3 månaders mellanrum för läkning.