Tatueringsborttagning

Bra att veta 

LASER 

Boka alltid en konsultation innan!

Jag vill att du kommer på en konsultation innan. Den är gratis. Det för att se tatueringen hur den ser ut och hur vi ska lägga upp dina behandlingar. Du kan välja att göra det via videosamtal/bilder eller komma in på kliniken. 


Tatueringsborttagning, varför laser?

Tatueringsborttagning med hjälp av Q-switchad laser är det snabbaste, mest säkra och effektiva sätt att ta bort tatuering. Det är även den enda metod som inte medför ärrbildning i huden efter behandling utan hjälper huden att läka på ett naturligt sätt. 

Blir det ärr?

Nej , lasermaskinen angriper endast pigmentet och inte huden i behandlingsområdet.
Men det kan uppstå vätskeblåsor efter behandling, speciellt om man inte är noggrann med att kyla hemma efter behandlingen.
Uppstår blåsor måste man vara väldigt försiktig så dessa inte går sönder. Går de sönder så kan huden ta skada eller bli infekterad. Och i värsta fall kan det blir ärr vid läkningen av dessa!

Ska man tänka på något efter behandlingen?

Man ska kyla ordentligt med isklamp hemma så länge området känns varmt. Man ska även smörja med salvan som man får med sig. Och inte pilla på eventuella vätskeblåsor.

Man ska även undvika direkt solljus minst 1 vecka efter behandling. (kläder skyddar). Man ska även undvika hård träning, bastubad och pool med klorerat vatten den första veckan


Information om min maskin: 

Q-terra Q10

Jag på Your Moment använder en Q-switchad Nd:YAG-laser från Synos Medical för att ta bort tatueringar. Valet av denna lasermaskin är självklar då den genomgått noggranna undersökningar och tester innan den kom ut på marknaden. Till skillnad från många andra lasermaskiner för tatueringsborttagning klarar Q-terra Q10 att lasra bort hela färgspektrat i en tatuering, dessutom helt utan ärrbildning. Jag utgår från de bästa modellen  med den senaste tekniken. Allt för att garantera ett sånt bra resultat som möjligt för mina kunder. Genom Synos är jag även utbildade och certifierade för att använda deras utrustning.

Teknisk specifikation: Q-terra Q10 Nd:YAG

Pulsbredd:
5-6ns

Styrka:
Upp till 3500 W

Behandlingsstorlek:
2-15 mm

Laserprofil:
Flat Top Beam

Laserteknologi:
Världens enda tvillingpulssystem för Q-switched laser

Våglängder:
1064nm (Nd:YAG), 532nm (KTP), 585nm (DYE) samt 650nm (DYE)

Slutenergi:
57,32 J/cm^2

Energi (Q-switched):
1800 mJ

Andra aktörers maskiner på maknaden:

Det finns en uppsjö av tekniker, utförare och metoder för att ta bort tatueringar. I huvudsak ska man leta efter aktörer som alltid gör en konsultation, väntar 12 veckor mellan behandlingarna och använder modern laserteknik.

Vad gäller lasertekniken är det viktigt att förstå att aktörer med Q-switchad Nd:yag lasrar inte nödvändigtvis innebär att deras behandlingar kommer att fungera, Q-switched betyder i enkla termer att lasern är i nanosekunder ” miljarddelar av en sekund”.

Tyvärr nämner andra aktörer sällan om deras pulsbredd är 5 nanosekunder ”ns” eller 60 nanosekunder ”ns” och regeln är ofta ju kortare pulsbredd desto säkrare är maskinen. Många aktörer har därför kort pulsbredd men för att detta ska kunna behandla optimalt krävs en extremt stark motor. Något många aktörer idag saknar.


Wow tänk att jag äntligen fick bort min tatuering. 
Superscript

Jag som tar hand om dig 

 Hos mig kan du vara säker, jag är utbildade och certifierade i de behandlingar jag utför. Jag drivs att pressionen och noggrannhet, Detaljerna är viktiga för mig, men också att du känner dig ompysslad och i fokus.

Sandra Abrahamsson 

Ägare till salongen. Jag startade salongen år 2015.  Då jag endast jobbade med fransar. Sedan dess har jag vidareutbildat mig och idag arbetar jag med Permanent Makeup & Tatueringsborttagning. Jag kan erbjuda dig bryn, eyeliner och läppar, borttagning av tatuerade bryn, borttagning av vanlig tatuering eller en blekning inför en Cover-up. Andra beskriver mig som noggrann, omtänksam, lyhörd och varm person.