Tandblekning

Dsmile

Inför & efter Tandblekning

Första besöket. Vi använder oss av kallt LED-ljus. Lampan i sig bleker inte tänderna och avger inte heller värme utan är skonsam mot tänderna. Lampans funktion ihop med MightyPearl gelen aktiverar blekningsprocessen . Efter behandlingen har du 2-9 nyanser vitare tänder.
Vissa tänder är svårare än andra att bleka. I dessa fall kan fler än en behandling behövas för att uppnå ditt önskade resultat. Extra behandlingar är inte kostnadsfria.
Var noga med att du har rena och nyborstade tänder när du kommer för att få en tandblekning. Tänderna har en ostabil fuktbalans efter behandlingen och suger åt sig vätska. Tänk också på att låta bil färgämnen så som tomatpuré i maten eller soja eller tobak och kaffe som kan påverka att tänderna missfärgas igen under de kommande 48 timmarna. (Dricka kaffet med sugrör kan hjälpa )


Det var så avslappnande att ligga där och lyssna på musik och blunda. Även om de bara tar 15 min * 2 så somnade jag. Jag kände inga ilningar heller vilket var underbart skönt.
  hollywood

  Hollywood/Carbon ansiktsbehandling

  En ny ansiktsbehandling som uppfanns av skaparna till våran lasermaskin. Man lägger en ansiktsmask med aktivt kol som sen lasras bort i en 2 – stegs process. Det gör inte ont och man får ingen rodnad så man kan lätt gå på stan/ krogen /jobbet efter. När kolmasken lasras bort försvinner även micro partiklar av döda hudceller, akne, ytliga rynkor, och stora porer reduceras.

  Hollywood / carbon behanding

  Behandlingens fördelar

  • Smärtfri och skonsam ansiktsbehandling

  • Reducerar fina rynkor

  • Reducerar pormaskar

  • Reducerar stora porer

  • Reducerar pigmentförändringar / åldersfläckar

  • Ökar kollagenproduktionen i huden, så att huden bättre motstår fina rynkor

  • Reducerar fet hud

  • Reducerar aktiv akne

  • Bidrar till att minska hudens oljeproduktion

  • Fräschar upp huden och ger mer glöd

  • Resultatet syns med det samma efter behandlingen


  Hollywood/ carbon behandling

  För vem

  Denna ansiktsbehandling passar, alla män som kvinnor, alla åldrar och hudtyper. För att uppnå optimal effekt rekommenderas det att göra 3-5 behandlingar med 2 -4 veckors mellanrum.

  Hollywood/ carbon behandling

  Hur går den till

  Ansiktet rengörs, sedan smörjs en aktiv kolmaskin in på de aktuella området som ska ligga på 10-15 min för att gå ned i porerna. Denna värms sedan upp med lasern som skapar kontrollerad "värmeskada" i huden. Det gör att kroppen tillverkar mer kollagen och elastin som huden hålls uppe av. Sedan peelas de döda hudcellerna bort genom att lasern spränger bort kolet i porerna. Avslutningsvis läggs en fuktmask för att boosta huden. Det gör inte ont!

  Nagelbehandling

  Nagelsvamp behandling

  Har du problem med nagelsvamp på Tår eller Fingernaglar. Då kan jag hjälpa dig genom att behandla den med laser. 
  Behandling

  Laser

  Behandlingen

  Alla Fot/handnaglar behandlas med laser i ett nätmönster som värmer upp nageln så att svampen slutligen dör. Nageln känns varm och de kan sticka till. Behandlingen går fort och är inte smärtsam. Ta med rena strumpor och skor som du anv efter behandlingen (tvättade i 60 grader). Efter kan du fortsätta som vanligt. 

  Laser

  Vad är nagelsvamp

  Det är en svamp (Onykomykos). Ofta börjar svampen som en vanlig hand/fot svamp som sedan får väste i nageln. Oftast börjar infektionen med en missfärgning på nagelns tipp, gul eller vit. När den sprider sig längre ned i nageln kan den orsaka missfärgning av nageln och förtjocknad. Detta gör att nageln lätt flagnar eller skivar sig. När de gått så långt så är de stor risk att alla delar av nageln blivit smittad, nagelbädden, nagelmartrisen och nagelplattan.

  Laser

  Eftervård

  Var noga med eftervården. Innan du kommer för behandling tvätta alla strumpor/strumpbyxor och skor i 60 grader. Ta med rena till kliniken. Skor kan ställas i frysen i 6 timmar om de inte går att tvätta. Anv inte andras skor, strumpor handskar mm.  Blir du fuktig så byt strumpor/vantar. Anv egna tofflor på badhus mm, helst undvik dessa platser under behandlings tiden.